lacie-rugged-usb-c.jpg
lacie-rugged-usb-c.jpg

LaCie Rugged 1TB - USB-C

€99,00 
Howest: €95,00 incl. BTW

De draagbare LaCie® Rugged® USB-C combineert duurzaamheid en geavanceerde USB-C-functionaliteit. Het resultaat: een echte kluis voor al uw gegevens die compatibel is met computers van de volgende generatie, zoals de Apple Macbook en USB-computers.

 

Met de hoogste opslagcapaciteit voor zijn afmetingen op de markt, beschikt u met de LaCie Rugged USB-C over voldoende ruimte om uw digitale bestanden nu en in de toekomst op te slaan. Dankzij de enorme opslagcapaciteit kunt u de LaCie Rugged ook gebruiken als shuttle-schijf om beeldmateriaal van de opnameset naar de post-productie te brengen, of om een enorme Lightroom®-bibliotheek op te slaan.

 

Creatieve professionals vertrouwen al meer dan tien jaar op de LaCie Rugged- schijven om al het materiaal dat ze in het veld verzamelen veilig te transporteren en op te slaan. En de schijf is bestand tegen vallen, druk, regenwater en onbevoegde toegang, zodat de LaCie Rugged USB-C robuust genoeg is voor de meest extreme omstandigheden – van een plotselinge regenbui tot vervoer in een koffer in de laadruimte van een vliegtuig.

  • USB-C voor universele aansluitmogelijkheden
  • Busvoeding voor ultieme mobiliteit
  • Bestand tegen schokken, stof en water voor gebruik in alle omstandigheden

    Artikelcode: STFR1000800